Rockstar Fitness Club

Please sign up at Front Desk or message us on Facebook to Reserve your Spot!

 

Time

 

September 5

Monday

September 6

Tuesday

September 7

Wednesday

September 8

Thursday

September 9

Friday

September 10

Saturday

 

7:30am

 

Ab Shred-30 Min. With Barb
Leg TNT 30 Min. with Barb

 

 

8:00am

 

CSI-1 hour

(Circuit, Strength, Intervals)

With Jaymie

Bands & Core-45 Min. With Jaymie

CSI-1 hour

(Circuit, Strength, Intervals)

With Jaymie

Bands & Core-45 Min. With Samyra

CSI-1 hour

(Circuit, Strength, Intervals)

With Jaymie

BOOTCAMP-1 Hour With Samyra

 

9:00am

 

 

Yoga-1 hour

With Samyra

Pilates-1hour With

Samyra

Total Body Reset-45 min. With Becky

 

Barre-1 hour

With Samyra

BOOTY Camp-30 Min. With Pam

 

9:30am

 

 

 

10:30am

 

Young At Heart-1 hour With Jaymie
Young At Heart-1 hour With Jaymie
Young At Heart-1 hour With JaymieHIIT With Shay-30 Min.

 

11:30am

 

 

 

12:00pm

 

 

 

3:00pm

 

Total Body Reset-45 Min. With Becky
Total Body Reset-45 Min. With Becky

 

4:30pm

 

HIIT-30 Min. With Shay

 

5:00pm

 

Bootcamp-30 Min. With Mahaila
Bootcamp-30 Min. With Mahaila

 

5:30pm

 

HIIT-30 Min. With Shay

 

6:00pm

 

 

Zumba-45 Min.

with Barb

 

 

6:15pm